5 kommentarer på “Sjömanstornet

 1. Jag var uppe i något högt jädrans torn i Göteborg för många år sedan. Tror det var hundra trappsteg för att ta sig upp. Ganska svettigt. Undrar om det var det här? Hur som helst kändes det väldigt högt när jag väl kommit ut i luften däruppe.

  Gillad av 1 person

   1. Jaha, det ser inte så högt ut på bilden, men det kanske är som LM Ericssons berömda torn: det ser inte så väldigt högt upp, men det räcker att man är halvvägs upp i det så svimmar man nästan av svindel (jag har varit där, så jag vet!).

    Trevlig söndag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s