6 kommentarer på “Kollektivtrafik

  1. Det är stor skillnad på hastigheten inne i centrum och utanför. Men inte ens i centrum hinner man ifatt vagnarna. Snabbast är nog vagnen till Angered. Där ”går det som tåget” med få hållplatser utefter sträckan.

   Jag kan berätta om en man som ägde ett galleri i stan. Han var invandrare och när han kom till Sverige jobbade han först som spårvagnsförare. Och han berättade att han körde vagnen nedför backen från Kortedala och till Bellevue. Där går det undan, ska du veta.

   När han satt där och körde så såg han i backspegeln en galning som rusade fram i vagnen med en stor kniv i högsta hugg! Men föraren var rådig.
   När galningen var nästan framme tvärnitade föraren och galning föll framåt och dunkade huvet i fronten och blev medvetslös. Sen larmade han polis och ambulans som tog hand om kräket. Snyggt jobbat, eller hur.

   /Skvitt

   Gilla

 1. Rådigt av föraren! Hoppas missdådaren fick sitt straff!

  Det var som jag misstänkte: elakt förtal om spårvagnarnas tröga framfart. Men händer det inte då och då att de hoppar av spåret i stället, och till och med massakrerar oskyldiga människor?

  Gillad av 1 person

   1. Var det SÅ jäkla läskigt! Hade jag glömt, hade för mig någon smärre olycka när en vagn spårade ur, men inte av den här storleken. Ibland kanske glömskan är en välsignelse. Men de berörda glömde nog aldrig.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s