4 kommentarer på “Pyntat i Nordstan

  1. De biffiga väktarna som syntes på föregående bilder med dessa granar är utom synhåll. Men var inte orolig för din säkerhet: inne i varje gran döljer sig ett halvdussin trådsmala väktar-ninjas som vid minsta tecken till oro skuttar fram och gör slarvsylta av missdådarna!

    Gilla

      1. Jajamensan, de expanderar blixtsnabbt till ett antal svartklädda japaner (i och för sig småväxta, men i alla fall) som omedelbart förvandlar eventuella störande element i julfriden till något som bara kan glädja splatterfilmsentusiaster! Får de sedan en skål ris och ett glas sake försvinner de nöjda in i granen igen, maskerade till spindlar, kvalster eller andra småttingar.

        Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s