2 kommentarer på “Antagligen oätliga

 1. … eller inte … svårt att artbestämma så här, men vad tror du om rökslöjskivling? Den växer på barrträdsstubbar, medan den vanligaste förväxlingssvampen, svavelgul slöjskivling huvudsakligen växer på lövträd …

  Gillad av 1 person

  1. Jag har plockat mycket svamp förr. Just skivlingar har jag förhållit mig försiktig till. Bara de som är lätt att artbestämma och är ätliga har hamnat i min korg, såsom kremlor bland annat. Soppar är dock pålitliga ur ätligetssynpunkt, även om inte alla är några delikatesser.

   Så de här svamparna du nämner är inga jag skulle plocka.

   /Skvitt

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s