4 kommentarer på “Modern stadsdel

 1. Så här ser det ut (nästan) överallt. Man kan misstänka att arkitekten startar ett program på datorn, skriver in några parametrar, och så spottas en ritning ut som visar hur projektet ser ut när det är sommar, sol, grönt och inte en enda ‘socialt handikappad’ person i bildfältet.

  Förresten, har vi ett nytt fall med ‘tom barnvagn och frånvarande föräldrar’ här?

  Gillad av 1 person

  1. Detta område ligger nära centrum, men på Hisingen. Nybyggt. Om jag inte har fel så är de flesta bostadsrätter. En och annan invandrare går av vid hållplatsen i andra änden på detta område, men inga missbrukare eller på annat sätt utslagna syns till. Det är helt enkelt för dyrt för dem att bo där och jag tvivlar på att de skulle få ett kontakt ens om de hade råd.

   Tyvärr hann jag inte ta en bild på pedofilen som stal ungen och inte heller den hysteriska modern som sprang efter. Och eftersom jag inte ville bli inblandad så gick jag inte till polisen och berätta att jag såg förövaren som var till förvillelse lik Donald Trump.

   Ha en fin helg!
   /Skvitt

   Gilla

   1. De får vara kreativa: ta över cykel- eller avfallsrum, tvättstugor och sådant. Boende för den som inte har så höga krav!

    Allvarligt talat, det är inte konstigt att det är problem med bostäder även för vanligt hyggligt folk numera, när bolagen bygger för ”ett kundsegment som har råd att betala lite mer” som någon uttryckte sig. Det betyder väl att det är ett ”segment” som ännu kan få jättelån till bostadsrättsköp.

    Trump har väl lite tid att göra andra kul grejor när han inte är upptagen med att missköta sina plikter i Vita Huset?

    Tack desamma! Nu ser vi fram mot helgens eventuella skyfallslika regn. De rör mig dock inte så mycket efter som är förkyld och håller mig hemma!:

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s