6 kommentarer på “Kväll på hållplatsen

  1. Tackar, tackar!

   Hållplatsen är totalt ombyggd. Det skedde i samband med att man rev Götaälvbron, byggd 1939, och ersatte med den nya Hisingsbron, som namnet blev.
   Av- och påfarten förändrades i och med det. Därav förnyelsen av hållplatsen.
   Det var en himla röra när det var som värst.
   Hållplatsen är klar, men mellan den och bron pågår fortfarande en hel del arbeten.

   Vad Västtrafik tänker på undrar jag intensivt över. Det finns elektroniska skyltar som visar när en buss eller en spårvagn ska komma, men dessa skyltar är små och vända åt fel håll. Man kan alltså inte se dem innan man kommer fram till hållplatsen och passerat skylten!
   Har man inte varit där förr kanske man inte ens sett att det är en skylt som står där!

   Dessutom saknas upplysning om vilka linjer som stannar vid respektive påstigningsplats. Så var det inte förr och så är det inte på andra äldre hållplatser. Där kan man se det på långt håll.

   Detta sammantaget gör att den som inte från början redan vet var de ska ställa sig för att kliva på rätt linje, till exempel turister, kan få knalla runt en bra bit för att hitta rätt. Det blir ju lite motion eftersom hela hållplatsanläggningen är ganska stor.
   Det blir jobbigt för en rörelsehindrad.

   Och de små skyltarna är svåra, kanske rent av omöjliga att se för synsvaga. Inte bara för att de är små utan även för att skärmen har en mörkgrå bakgrund och texten är svart.
   Skäms Västtrafik!

   /Skvitt

   Gilla

   1. Så synd att det har blivit så många fel, men sånt rättas ofta till om många påpekar det. Så kopiera valda delar av din kommentar och skicka det till ansvarig person. Särskilt gäller det sånt som försvårar för funktionshindrade.

    Gillad av 1 person

   2. Jo, jag har tänkt på det att skriva till dem, men det har inte blivit av. Och så tänker jag som så att de måste ha fått samma synpunkter från många andra redan. Konstigt vore annars.

    /Skvitt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s