4 kommentarer på “En kamera i plurret

  1. Jo det skulle jag kunna om den bara hade fungerat.
   Jag tecknade mig för tre nummer av FOTO bara för att få den alldeles gratis. Allting funkar utom att kunna läsa SD-kortet. Så det går inte att plåta med den. Men eftersom jag insåg att jag inte hade någon nytta av kameran brydde jag mig inte om att reklamera den. Istället använder jag den som fotoobjekt. Och det har blivit många intressanta bilder på den, vilket du kommer att få ta del av vartefter.

   Första numret av tidningen har jag fått. Det var ingen höjdare. Om det inte blir bättre så fortsätter jag inte med prenumerationen.

   God helg!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s