4 kommentarer på “+ 4.00

 1. Den här bilden gillar jag skarpt. Den har behagliga färger, fina kontraster och former. Fin mix av linjer längst ner i muggen.

  Skrollade bland dina inlägg: 149 bilder på nio dagar, mycket blev det!

  Gillad av 1 person

  1. Tack för din fina recension!
   Jo, jag ser att du har kollat och uppskattat många av mina bilder idag. Det är kul. Man vill ju att andra ska se ens bilder så klart.

   Och nu har jag blivit nästan manisk på att ta bilder hemma med mina saker belysta med lysrören eller på annat sätt. Särskilt med lysrören som byter färg. Det är bara fantasin som sätter gränser. Och det blir vackra färger. Dessutom behöver jag ju inte gå ut och fresta på det skadade benet. För det är ganska ungt att ta med hela utrustningen till min EOS 6D Mark II. Men nyligen köpte jag en liten kompaktkamera som jag alltid kan ha i fickan. Det är en Lumix DC-TZ90. Och det har ju blivit en del bilder med den ute, men till och med inne. Det är ju ett gott betyg till den.

   Ha en fin helg!
   /Skvitt

   Gilla

   1. Jo, den är bra och billig också. Programvaran är omfattande, så det kan vara svårt att hitta rätt inställning. Det är väl nackdelen med den. Det är helt enkelt svårt att lära sig. Ofta har det hänt att jag vetat precis vilken inställning jag vill ha, men kommer inte ihåg hur jag hittar den 😦 , men annars kan jag rekommendera den.
    Zoomofånget är imponerande även utan digital zoom. Det sistnämnda använder jag inte. Jag får samma effekt av att delförstora bilden.

    Må gôtt!
    /Skvitt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s