4 kommentarer på “Morgondimma på landet

  1. Det är klart att vi har dimma. Ibland. Särskilt på höstarna och då främst på morgonen. Sen bör man vara på rätt plats också. Som den här gången. Då hade jag aldrig räknat med dimma när jag åkte hemifrån. Jag skulle bara ta bilder i ottan på landet. Och när jag såg detta så klev jag av bussen direkt.

   Tur, kan man sammanfatta det som.

   Må gôtt!
   /Skvitt

   Gilla

   1. Vi har väldigt sällan dimma. En av de härligaste morgonstunderna var på Dalarö efter svägerskans bröllop, för många år sedan. Då var jag helt salig: dimma, massor med spindlevävar överallt och så solen som bröt igenom. Har kollat nu, det var i september 2013.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s