2 kommentarer på “Hemmafoto pga benbrott

  1. Jo, brott lönar sig visst. I och med att jag använder krycka så reser sig folk på bussen och erbjuder mig att sitta. Och när jag har handlat hjälper de mig att lyfta dramaten upp och ned på bussen. Så kryckan kommer jag nog att använda även när jag inte behöver den längre. 😉

   Tack! Önskar dig också en trevlig helg.
   /Skvitt

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s