2 kommentarer på “Gubbar på bygge

  1. Är det någon sorts fasadtäckning de hissar upp? Påminner om något jag såg på ett nytt flott höghus här i Stockholm för några år sedan. Först hissade man upp och fäste plattorna, och efter några veckor måste man komma och fästa dem igen (fast då bättre, får man hoppas) när det verkade som flera var på väg att lossna. – Det kanske är så man bygger numera: fort och slarvigt?

    Gilla

  2. Det är en glasfasad som ska monteras. En med spegeleffekt. De fästs med kardborreband så att man lätt kan sätta tillbaka dem när de har ramlat ned. Och för att de inte ska gå sönder har man studsmattor på marken.
    Men det är sällan som något händer eftersom de välsignas av den lokala prästen.

    /Skvitt

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s