2 kommentarer på “Mannen på jobbet

 1. Jag tycker det är trevligt att se folk jobba (jobba ihop till min pension, bland annat). Det var min första tanke. Den andra är att det här kanske är en underbetald och hårt jagad lettisk eller polsk byggnadsarbetare som borde ha bättre anställningsförhållanden. Vad vet man? – Trevlig helg i alla fall, efter detta lilla filosoferande!

  Gillad av 1 person

  1. Asså detta är en multimiljardär som jobbar bara för att slå ihjäl tiden. Han har bara sysslat med aktier i hela sitt liv och har ingen aning om att man brukar jobba för lön, så han har inte begärt någon.

   Efter två timmar hade han fått nog för dagen och då kom hans privatchaffis och hämtade honom i limousin och där satt tre unga välsvarvade brudar i bikini med fina drinkar med paraplyer i och bara väntade på honom.

   Trevlig helg på dig också!
   /Skvitt

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s