2 kommentarer på “Den där uppe

  1. Tack!

   Det var flera måsar i luften, uppenbarligen störda av byggarbetsplatsen nedanför där en del hade sina bon i närheten just då. Det var några år sedan jag tog bilden. Just nu har de nog inte börjat häcka.

   Anledningen till att jag publicerar en äldre bild förklaras i en annan kommentar. Men det finns en annan förklaring också. Nämligen att det har varit lite kallt och inte lockat till att gå ut och fotografera. Men jag har ju tagit många bilder hemma också, på äpple, glas, ljus och annat, belyst av mina färgskiftande lysrör. Riktigt kul faktiskt. Men kanske tråkigt att se samma motiv gång på gång även om ljuset skiftar. Hoppas att du och ni andra inte blir uttråkade av det!

   Må gôtt!
   /Skvitt

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s