4 kommentarer på “Fast just nu skrattar de icke

  1. Intressant, skrattmåsar med sommarmössan på. På mina breddgrader (Mälarområdet) är kvarvarande skrattisar utan den bruna huvudbetäckningen. Först på våren blandas de två varianterna, och man kan se vilka som är övervintrare här och vilka som varit längre söderut men nu återvänder. Just nu tycker jag det är bäst att de som flyttat håller sig borta ett tag till, här är det kallt som f-n.

    Gillad av 1 person

      1. Jaha, det förklarar saken. Men du kan ju spana ut över de lokala vattnen ifall du ser likadana fåglar, men med vitt huvud och någon grå fläck ungefär vid örat. Då är det en övervintrande skrattis.

        Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s