8 reaktioner till “Dekorerat

   1. Is? Nja, det kan väl finnas lite avlagringar i frysen, men annars har det inte varit något. Möjligen lite lömsk svart-is någon morgon, men det var inte långvarigt (om det ens var is, jag är inte säker).

    Gillad av 1 person

   2. Inte ofta, det är lite för milt klimat här om man vill ha stora frusna sjöar tidigt. Mindre grunda sjöar däremot kan frysa ganska tidigt, men folk som gillar långfärdsskridskor brukar dra iväg till norra Uppland för att få bra isar. I början av 2010-talet var det ju några år med långa mördarvintrar där Mälaren låg frusen i månader, och havsörnar landade på isen mitt i stan. Men de senaste vintrarna har eventuell is inte hållit vare sig för örnar eller pimpelfiskare. Som det ser ut nu så är största möjligheten för is någonstans att det regnar varpå temperaturen faller ner mot noll, och så blir det snorhalt på gatorna och man får ta på dubbskorna för att inte slå ihjäl sig. Men en gammal hederlig vinter där snön ligger från mitten av december och till månadsskiftet februari-mars och sjöarna är frusna under samma tid kanske man inte vågar hoppas på något mer.

    Gillad av 1 person

   3. Ja, den globala uppvärmningen utspelar sig mitt framför vår ögon nu för tiden. De som har barn bör verkligen oroa sig för deras framtid, liksom de som nu ÄR barn eller ungdomar.
    Jag förstår Gretas engagemang.

    /Skvitt

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s