4 reaktioner till “Rak väg

  1. Asfalterat – kanske lite riskabelt om halkan slår till. Och inte kan man sjunga Karin Juels gamla ”på en byväg om våren är det lerigt och dant” (eller var det så visan gick? minnet sviker!). Inte här i alla fall.

    Gillad av 1 person

      1. Jag tänker lite långsamt, men plötsligt kom den uppenbara lösningen eftersom jag har Spotify på: kolla om låten finns på Spotify, trögskalle! Och det gjorde jag, och fann att Cupolorkestern och Juel Trio framförde denna låt … och jag mindes just den raden rätt!! Ett sådant selektivt minnesfragment som hoppar upp när man börjar komma upp i glömskeåldern.

        Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s