4 kommentarer på “Olika former

  1. Tack!
   Det blir allt mer bilder hemma. Dels på grund av att det är så kul, dels för att jag ju alltid har kamera till hands och till sist på grund av att jag är rädd att gå ut efter att jag nu två gånger fallit omkull helt utan förvarning. Sista gången klarade jag mig utan benbrott. Men när det har hänt två gånger så kommer det nog att hända igen. Så jag håller mig helst hemma.

   /Skvitt

   Gilla

   1. Tråkigt om du ska behöva sitta inne. Är det halkan? Jag ramlade i skogen på sensommaren, det kanske jag redan har nämnt. Rakt på en sten med knäna. Det var inte så bra för det ena knät som redan var ont. Men jag kan inte låta bli att gå på promenader, det är ett stort behov hos mig. Hoppas att du vågar ta dig ut snart igen.

    Gillad av 1 person

   2. Nej det fanns ingen halka då. 6/6 och 29/10. Båda gångerna på samma sätt. Det blev svart som i en källare och så låg jag på backen. Båda gångerna stod jag helt stilla, så det handlade inte om att jag snubblade. Det gick fortare än man hinner blinka. Ingen förvarning, ingen yrsel föregick det hela. Läkarna vet inte vad som hände. Å andra sidan gjordes ingen neurologisk undersökning på sjukhuset när jag hade brutit lårbenshalsen (collumfraktur).

    I och med att det gick till såhär och har hänt två gånger, så är jag rädd för och övertygad om att det händer igen. Men idag ska jag gå ut och handla, hämta ut ett paket och ta lite vinterbilder (snön ligger) med min lilla kamera som jag kan ha i fickan.

    Solen skiner och det är nästan vindstilla, så det är rätt dag att gå ut.

    /Skvitt

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s